Amennyiben fényképes ajándékot választasz, kérlek ne facebookról lementett képet használj, mert akkor nem tudjuk garantálni a megfelelő minőséget. Ha probléma merülne fel a fotóiddal abban az esetben értesítünk.

💖 50.000+ Elégedett hazai vásárló
😊 Mosoly Garancia, ha nem tetszik visszafizetjük az árát
💜 Minden egyes megrendelést egyedileg készítünk el
🤗 Gondos odafigyeléssel és szeretettel készül
🚛 2-3 munkanapos szállítással

Pagoda piros nappal telefontok

 

  • Válasz Telefonmárkát

    Válasz telefon típust (Apple)

    Válasz telefon típust (Samsung)

    Válasz telefon típust (Huawei)

    Válasz telefon típust (Xioami)

👑 50.000 Vásárló ⭐ 4,9 Értékelés
❤️ Vásárolj Mosoly Garanciával

3990 Ft

⭐ Hasznos Információk

🎁 Termék Leírás

Prémium minőség, ami szublimációs technológiával készül, ezáltal tartós a nyomat nem kopik le az idő múlásával. 200 fokon sütjük bele a telefontokba az általad választott mintát.
A telefontok fogása, kemény műanyag, így egy merev tartást biztosít a telefonnak a legjobb védelem érdekében.
Viszont, mint minden hétköznapi forgalomban lévő típus, ezek sem ütésálló tokok, garanciát sérülésekre nem tudunk biztosítani.

Fényképes és egyedi rendelés esetén, a fényképek sorrendjét mi határozzuk meg a legjobb eredmény érdekében, ha kifejezett kérésed van kérlek jelezd megjegyzésben.
Továbbá a kamera szigetek kitakarását érdemes beleszámítani fényképek feltöltésénél és úgy igazítjuk, hogy az a legkevesebb problémát okozza.

Mosoly Garancia

Számunkra a legfontosabb, a te elégedettséged. Ezért minden rendelésünkre, mosoly garanciát adunk. Mit jelent ez pontosan? Bármi észrevételed van, mi díjmentesen cseréljük vagy visszatérítjük a teljes vételárat.

 

Prémium minőség

Minden termékünk egy hosszú kísérletezés eredménye azért, hogy a legjobb minőséget tudjuk biztosítani, pontos nyomtatási, és előkészítési folyamatok, és a fellelhető legjobb alapanyagokkal dolgozunk.

 

Gyors szállítás

Tudjuk mennyire fontos neked a rendelésed, ezért azokat pár munkanapon belül már kézhez veheted.

Számunkra a legfontosabb, a te elégedettséged. Ezért minden rendelésünkre, mosoly garanciát adunk. Mit jelent ez pontosan? Bármi észrevételed van, mi díjmentesen cseréljük vagy visszatérítjük a teljes vételárat.

👑 50.000 Vásárló legfrissebb véleményei